Benefietavond

Afgelopen 11 november organiseerden de kinderen van World Servants een benefietavond. De opbrengst kwam geheel ten goede aan de komende Malawi-reis die 12 jongeren komende zomer gaan maken. Diverse artiesten maakten hun opwachting. Popkoor Pop4You, @HOK, Shantykoor ‘Aan Lager Wal’ en Nanne & Ankie verzorgden door de avond heen geweldige optredens. Ook een 14-tal kinderen van CBS ‘de Winde’ zongen met het shantykoor de sterren van de hemel. Tialda Zwart presenteerde de avond fantastisch op ongedwongen wijze.

De pauze werd muzikaal opgeluisterd door onze ‘dorpstroubadour’ Harry Goosensen. Wellicht dat hij mede de reden was dat de bezoekers gretig loten kochten voor een loterij met fantastische prijzen, welke gesponsord zijn door kennissen, vrienden en bedrijven die World Servants Hurdegaryp 2017 een warm hart toedragen.

Gastheer “It Maskelyn” heeft met het niet berekenen van zaalhuur, inzet van enthousiaste vrijwilligers en barpersoneel en als kers op de taart 10% van de omzet, tevens bijgedragen tot een zeer geslaagde avond.

Dankzij meer dan 100 betalende bezoekers en een mooie loterijopbrengst kan de organisatie terugzien op een zeer gezellige avond en netto opbrengst van meer dan € 1500,00!

De organisatie bedankt alle artiesten, bezoekers, sponsoren en betrokkenen voor hun inzet, financiële bijdrage en getoonde enthousiasme.

Graag verwijzen we u naar de financiële barometer in de kerk. Hierop kun u aflezen hoeveel we tot nu toe bijeen hebben gebracht… Wij gaan door met onze acties en hopen op uw steun de komende tijd.

Graag tot ziens!